Levenloos lichaam aangetroffen in huis Izegem: “Geen inmenging van derden”

Izegem -

In de Droge Janstraat in Izegem werd zondagavond het levenloze lichaam van een man aangetroffen. Er werd onderzocht of het om een verdacht overlijden ging, maar uit het verslag van de wetsdokter blijkt dat er geen inmenging was van derden.

bfr, mtm

De politie trof zondagavond rond 19 uur een lichaam aan in een woning langs de Droge Janstraat, een smal straatje in het centrum van Izegem. Omdat de deur van de woning op een kier stond en er in het huis ook bloed werd aangetroffen, startten de politie en het parket onmiddellijk een onderzoek op.

De straat werd langs beide kanten afgesloten voor het verkeer. De brandweer moest een tent aanleveren. Heel wat buren keken van aan hun woning toe hoe de onderzoekers ter plaatse het voorval onderzochten.

Uit het onderzoek van de wetsdokter is intussen gebleken dat er geen inmenging was van derden. Hoe de man precies aan zijn einde is gekomen is momenteel nog onduidelijk. Een toxicologisch onderzoek wordt uitgevoerd om dat aan het licht te brengen. Mogelijk is de man een natuurlijke dood gestorven, maar ook een overdosis wordt niet uitgesloten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen