Verdacht overlijden in Koksijde: vrouw dood aangetroffen aan caravan op camping

Politie en gerecht onderzoeken maandagmiddag een verdacht overlijden op een camping in Koksijde. Daar werd een vrouw dood aangetroffen naast haar caravan. Volgens de wetsdokter gaat het om een verdacht overlijden.

Jelle Houwen

Het was kort na de middag toen de vrouw levenloos werd aangetroffen aan een caravan. Dat gebeurde op camping Liefoord in de Robert Vandammestraat in Koksijde. Het gaat om een militaire camping vlakbij de luchtmachtbasis van Koksijde. Via een zijweg in de Robert Vandammestraat is de camping te bereiken, achteraan ligt de eigenlijke basis. Vooraan de camping staan caravans opgesteld en staan enkele chalets, achteraan liggen kleine bungalows. De camping is voor alle bezoekers toegankelijk en heeft naast een taverne ook een klein openluchtzwembad.

Een van de bezoekers zag na de middag hoe een vrouw levenloos naast haar caravan lag. De hulpdiensten werden gebeld maar hulp kon niet meer baten. De vrouw bloedde naar verluidt uit haar neus en was overleden. Een wetsdokter kwam ter plaatse en de brandweer plaatste een tent aan de caravan.

“Het parket kan bevestigen dat er een onderzoek loopt naar een verdacht overlijden van een vrouw op een camping in Koksijde”, meldt het parket van West-Vlaanderen. “Meer gegevens zijn er nog niet en het onderzoek naar de omstandigheden van haar dood loopt nog.” De politie is bezig met het onderzoek. De camping is niet afgesloten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER