VIDEO. Nieuwe beelden tonen kroonprinses Elisabeth in actie tijdens militair kamp

RoyaltyTijdens het jaarlijkse zomerkamp van de Koninklijke Militaire School (KMS) werden nieuwe foto’s van kroonprinses Elisabeth (20) gemaakt. De troonopvolger neemt nog tot het einde van deze maand deel aan dit kamp in het kader van haar militaire opleiding. Op de nieuwe beelden zien we Elisabeth in ‘volle actie’ tijdens de militaire oefeningen, inclusief legeruniform en camouflageschmink.

11 reacties

  • Pascale De Vuyst

    2 jaar geleden
    Eindelijk iemand van ons koningshuis die de verdiende graad terecht zal mogen dragen op haar gekozen later uniform, ik ben echt fier op deze prinses dat ze de opleiding volgt zoals ieder in opleiding zonder onderscheid, ik weet uit ervaring dat het niet makkelijk is, manoeuvres, de opleidingen, en ze doet het maar zonder klagen, top top top en alleen maar lof voor die meid en toekomstige koningin, ook aan alle jongeren in opleiding ,chapeau
  • chris vangiesbergen

    2 jaar geleden
    Heel goed gedaan . Moest men alle jongeren eens een paar maanden ook verplicht een opleiding geven ze zouden weten wat het is en ondervinden dat het leven meer is als plezier maken , en wat het is als ze niet kunnen terug vallen op ma en pa voor alles en nog wat.
  • Saskia Vermeylen

    2 jaar geleden
    Voor alle jongeren (M/V/X) invoeren. Op die manier krijgen ze wat discipline en respect.
  • Alain Catry

    2 jaar geleden
    Het is wel voor een bepaald doel dat ze het doet ! Zoals alle vrijwilligers.
  • Elise Van Damme

    2 jaar geleden
    Nooit echt fan geweest van heel het koninklijke gebeuren, maar voor deze dame doe ik letterlijk mijn hoed af!