Van Aert kwam aan per helikopter voor het na-Tourcriterium in Roeselare, na de koers nam hij een flink uit de kluiten gewassen biertje voor zijn rekening.
Volledig scherm
Van Aert kwam aan per helikopter voor het na-Tourcriterium in Roeselare, na de koers nam hij een flink uit de kluiten gewassen biertje voor zijn rekening. © Belga/PN

Als een rockster onthaald met helikopter en ontvangstcomité, een hese stem én kippenvel: dit was de “heel speciale” avond van Wout van Aert in Roeselare

WielrennenYves Lampaert won het na-Tourcriterium in Roeselare. De renner van Quick.Step-Alpha Vinyl vloerde Wout van Aert in de sprint. ‘WvA’ arriveerde eerder per helikopter in de West-Vlaamse stad, opgewacht door Donald Muylle, van Dovy Keukens. Die stelde zijn terrein ter beschikking als landingsplaats. Nadien ging het langs dolle fans naar de start.

42 reacties

  • Roger Declercq

    2 jaar geleden
    Wout is inderdaad een heel goede renner. Dat hij zoveel wint is echter slechts gedeeltelijk aan hemzelf te danken. De grootste verdienste is van zijn ploeg. Zonder een degelijk uitgebouwde ploeg zou hij niet zoveel kunnen winnen.
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    We weten het al 50 jaar dat criteriums show is en het is wel de moeite waard om de toppers eens van dichtbij te zien , voor de ambiance en de sfeer .Zeker een aanrader .
  • Gorissen Marcel

    2 jaar geleden
    Is op voorhand afgesproken wie gaat winnen. In Herentals zal Wout winnen. Is het geld niet waard om te gaan kijken. Groot circus.
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    na-tourscriteriums zijn geen echte wedstrijden. Een overwinning in een na-tour criterium wordt niet op genomen in de zegestand...
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Wout sprint totaal niet door dat is duidelijk doorgestoken kaart zoals bij alle criteriums..