Dante Vanzeir op het gala van de Gouden Schoen met Raphaëlla in betere tijden. ©  BELGA

Relatie met voetballer Dante Vanzeir is voorbij: Raphaëlla duikt weer op in ‘Love island’

Verrassing in ‘Love island’, want opeens worden er nieuwe kandidaten uit de hoed getoverd, en het blijken oude bekenden te zijn. Een van hen is Raphaëlla Deuringer (23). Vorig seizoen stapte ze zelf nog uit het programma. En tot voor kort had ze een relatie met profvoetballer Dante Vanzeir. Die relatie is nu dus voorbij.

(eadp)

Even terugkeren naar het tweede seizoen van Love island. Raphaëlla viel toen voor de krullenbol Mattheüs, maar toen Jaimy hem wegkaapte, hield ze de eer aan zichzelf. Ze stapte zelf uit het programma. “Ik wilde niet nog twee weken blijven om iemand anders te vinden en vervolgens het spel uit te spelen”, vertelde ze ons toen. “Ik kan proberen hem terug voor mij te winnen, maar hij heeft voor iemand anders gekozen. Ik ging naar Love island om iemands eerste keuze te zijn, niet om tweede of derde keuze te worden.” Daarna kreeg ze een relatie met de profvoetballer Dante Vanzeir. Maar die blijkt nu na bijna een jaar verrassend genoeg voorbij. Ze ziet deze tweede kans als de ideale manier om zich te revancheren op het eiland.

 ©  Streamz

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nog een bekende in de villa: de 22-jarige Mert. Hij won in het tweede seizoen met Joan de hoofdprijs. Hun relatie hield het een jaar vol, maar daarna was het voorbij.

 ©  Streamz

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer