Faroek Özgünes in Benidorm voor reconstructie van de dood van Dina Gorecki. Hier met moeder Carine Duchesne (59)
Volledig scherm
PREMIUM
Faroek Özgünes in Benidorm voor reconstructie van de dood van Dina Gorecki. Hier met moeder Carine Duchesne (59) © rv / VTM Nieuws

INTERVIEW. Moeder Carine (59) over verlies van dochter Dina (30) in Benidorm: “De foto’s van haar toegetakelde lichaam op de rotsen waren ondraaglijk”

Carine Duchesne (59) verloor haar dochter Dina (30) zeven jaar geleden in het Spaanse Benidorm. Haar zwaar gehavende lichaam werd onderaan een klif teruggevonden op de scherpe rotsen van de Middellandse zee. In een exclusief interview vertelt de gebroken moeder ons over de mysterieuze val van haar dochter. “Ze hebben haar verkracht en daarna van de balustrade geduwd. Ik wil dat België nu eens écht onderzoek voert naar de dood van mijn dochter. Want dat is nooit gebeurd." 

9 reacties

  • Rita GAUQUIER

    2 jaar geleden
    Lieve mevrouw hoe erg voor U...Hopelijk krijg u toch gehoor en zal de moordenaar gevonden worden.Hou moed.
  • Gerda Haubourdyn

    2 jaar geleden
    Ocharme wat een ellende, en niemand die er wakker van ligt. Een mensenleven is niks meer waard. Hopelijk brengt onder druk van de media klaarheid in deze zaak.
  • Jan Vanstraat

    2 jaar geleden
    OMG veel steun, dat dit allemaal nog kan in 2022 !
  • Pat Tms

    2 jaar geleden
    Het voetvolk zal nooit recht hebben op justitie. Had dit de dochter van een minister, rijke aandeelhouder of BV geweest, hadden ze wel alle middelen ontplooid om uitleg of daders te vinden. We gaan ooit eens een revolutie moeten op gang zetten om alles op te kuisen. Onze rechten worden vermorzeld.
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    Ondraaglijk om als moeder zoiets te moeten meemaken. Ik zou ook niet zomaar voort kunnen leven en er zeker mijn levenswerk van maken om de waarheid aan het licht te krijgen. Hopelijk veel steun om hierin te slagen Carine.