Foto: Radio 2

Fietser (32) in kritieke toestand na aanrijding met vrachtwagen in Sint-Katelijne-Waver

Aan de Hertstraat in Sint-Katelijne-Waver is er een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en een fietser met een kind achterop. De 32-jarige vrouw uit Putte is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Het kindje van 1,5 jaar had schaafwonden. De precieze omstandigheden van het ongeval moeten nog worden onderzocht, aldus politiezone Bodukap.

Rond half tien vanmorgen is er een aanrijding gebeurd tussen een vrachtwagen en een fietsster op het kruispunt van de Hertstraat met de Clemenceaustaat in Sint-Katelijne-Waver. De vrouw van 33 jaar uit Putte was aan het fietsen met haar dochtertje van 1,5 jaar oud. Ze was na het ongeval bij bewustzijn, maar werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Volgens de politie liep het kindje enkel schaafwonden op.

Er is een verkeersdeskundige aangesteld om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Er waren geen getuigen aanwezig. De vrachtwagenchauffeur blies negatief op een alcoholtest, maar zijn rijbewijs is in het kader van het onderzoek 15 dagen ingetrokken. De rijbaan was volledig versperd en een tijdlang volledig afgesloten. De weg is intussen vrijgemaakt.

Meest gelezen