Will Smith deelt video na Oscar-heisa: “Chris, ik wil me excuseren tegenover jou”

CelebritiesHet duurde even, maar Will Smith (53) gaf opnieuw een teken van leven. De acteur plaatste een video op YouTube waarin hij zich excuseert tegenover Chris Rock (57) en zijn familie, maar ook tegenover zijn eigen gezin. Dat doet de acteur nadat hij eind maart een klap uitdeelde aan Chris op de Oscars. “Mijn gedrag was onacceptabel, ik ben er wanneer Chris klaar is om te praten.”

8 reacties

  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    uitleggen nadien maar je hebt het wel gedaan , hij had beter zijn andere kant van het gezicht ook getoond dan was het in evenwicht geslaan , het enige wat wat echt wringt is zijn geld op zn rekening dat er niet zoveel meer bij komt. maar kris rock moet ook water bij de wijn doen met zn grappen die niet gepast zijn , de tijd van waar nog alles kon is voorbij maat. als je nu iemand in belgie voor rot slaat gaat u dit duur komen te staan , want ze lachen er niet meer mee.
  • Feline Noé

    2 jaar geleden
    Ik denk voor Chris Rock het zwaarste is dat die net in Fargo een belangrijke grote dramatische en charismatische rol gelijk 'The Godfather' als een mafiabaas speelde. Dan loop je zeker een tijdje rond met trots. En dan om een vernerende platte klap te krijgen, van iemand dat die je respecteerde dan nog.. de teleurstelling moet heel groot geweest zijn. Ik denk dat het wel een paar jaar kan duren.
  • Paul Boutsen

    2 jaar geleden
    Na 4 maand opeens spijt? Spijt dat de contracten niet meer zo goed lopen?
  • Jan Verbraeken

    2 jaar geleden
    Is altijd beter dan geen spijt na de zonde,moedig en mooi dat hij zich zo opstelt.
  • pascal uvin

    2 jaar geleden
    Als iemand je vrouw publiekelijk beledigd en je verkoopt hem een koek oep zen bakkes, moet je je niet excuseren. Gewoon bij je standpunt blijven, zo zou ik het doen. Niemand beledigt mijn geliefden!