MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez © BELGA

Bouchez reageert op heisa rond Krim-reis Lahbib: “Absurde bashing moet stoppen”

MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez laat op Twitter z’n ongenoegen blijken over de heisa rond de reis die buitenlandminister Hadja Lahbib (MR) deed toen ze nog RTBF-journalist was. “Deze absurde en laag bij de grondse bashing moet stoppen”, schrijft hij op Twitter.

46 reacties

  • Karine Roeland

    2 jaar geleden
    Toen ik hoorde dat Hadja Lahbib opvolgsters was van Wilmés, dacht ik dat het 1 april was. Niet verkozen en toch minister.
  • Hans Gijsel

    2 jaar geleden
    Wat moet stoppen is dergelijke vorm van politiek voeren in Belgie.
  • Diana De Wit

    2 jaar geleden
    Bouchez is op zijn teen getrapt maar doet zelf niks anders dan leden van andere partijen aanvallen! Nu krijgt hij koekje van eigen deeg! Wanneer wordt deze VIVALDI regering eindelijk opgedoekt? Deze regering is ongeldig vermits NIET verkozen door de stemmers!
  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Dé vraag is wanneer mijnheer Bouchez de stekker uit Vivaldi gaat trekken. Na een zoveelste bolwassing van 'de premier' in volle media, zou men voor minder. En de 'stekkertrekking' zou in Wallonië wel eens als een heldendaad gezien kunnen worden, wat de MR wat stemmen zou kunnen opleveren (ten koste van de PS?)...
  • oswald billiet

    2 jaar geleden
    De toon is gezet. Eigenlijk betekent dit het einde van de verkozen ministers. Voortaan hoeft het niet meer. Er zijn er nu al vier uit diverse partijen. De volgende regering kan best starten met enkele niet verkozen excellenties en iedereen zal dit aanvaarden. Het is opmerkelijk dat het parlement daar niet op reageert.