Camille. ©  VTM

Artiesten genieten van de terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’: “Een orgasme op het podium”

Antwerpen -

De ouders van Camille zien hun dochter zondagavond in het programma dat ze vroeger voor geen geld wilden missen. De kinderen van het ooit populaire Vanda Vanda zijn dan weer verrast mama of papa tussen hun eigen idolen te zien staan. Voor de artiesten is Tien Om Te Zien dus weer puur genieten.

Camille moet zich nog altijd even in de arm knijpen als ze in een programma als Tien Om Te Zien staat. De liefde voor het programma, waarvan deze week de eerste van acht afleveringen werd opgenomen, kreeg ze van thuis uit mee. “Mama en papa waren echt zieke fans van Tien Om Te Zien. Ik was nog niets eens geboren toen zij elke week keken. Zelf stond ik ooit nog in een salsarokje mee te dansen op muziek van Belle Perez. En nu sta ik hier in de eerste aflevering samen met Belle op het podium!”, glundert Camille. Keek zij als jong meisje op naar Belle, dan is ze nu zelf voor veel kinderen een groot voorbeeld. “Misschien staan er vanavond wel meisjes in het publiek die dit later ook gaan doen. En net als ik hun droom werkelijkheid maken”, mijmert Camille.

LEES OOK. Anne De Baetzelier en Willy Sommers terug bij ‘Tien om te zien’: “We waren ervan overtuigd dat vorige zomer ons definitieve afscheid was”

Bewuster genieten

Naast de populaire artiesten van nu, keert in de eerste aflevering vergeten glorie Vanda Vanda terug. Vocaal loopt het duidelijk nog altijd gesmeerd, dus het enthousiasme is groot. “Nu merk je weer waarom ze ons indertijd samen brachten voor deze groep”, beseft Iris van Vanda Vanda. Met Sunshine After The Rain bracht het vijftal nog eens zijn bekendste hit. “Dit is opnieuw een orgasme op het podium”, omschrijft Frédéric het euforische gevoel bij de vijf. “We kunnen er bewuster van genieten dan vroeger. Het is ook een unieke ervaring omdat onze kinderen komen kijken. Zij maakten de Vanda Vanda-periode niet mee. Ze zien papa vanavond voor het eerst op een groot podium. En hij staat dan nog tussen artiesten als Niels Destadsbader, Pommelien Thijs of Camille, waar zij zelf fan van zijn. De max!”, meent Frédéric.  (gvv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER