© BFM

Bestuurder probeert aanrijding te voorkomen en beschadigt drie opritten: wagen total loss

Borsbeek -

Op het kruispunt met de Adrinkhovenlaan en de Granvellelaan in Borsbeek is zaterdagochtend een ongeval gebeurd. Een bestuurder probeerde een aanrijding met een andere wagen te vermijden, maar beschadigde daarbij de opritten van drie woningen. De wagen was total loss en moest getakeld worden. Niemand raakte gewond.

nelo

Het ongeval gebeurde rond 10 uur. Een wagen kwam uit de Granvellelaan de Adrinkhovenlaan opgereden, waar het tot een botsing kwam met een andere auto. “De bestuurder van de rode wagen probeerde de aanrijding nog te voorkomen en week uit naar rechts”, vertelt Kim Verdoodt, woordvoerster van politiezone Minos. “Het voertuig kwam uiteindelijk terecht om een muurtje, gelegen aan een oprit. Tijdens het manoeuvre werden drie muurtjes van aanliggende woningen beschadigd.”

Brandweer Antwerpen en Borsbeek werden initieel opgeroepen voor een brandend voertuig. Ter plaatse bleek dat door het incident de airbags van de rode wagen waren geactiveerd, wat gepaard ging met veel rookontwikkeling.

De wagen was niet meer rijvaardig en moest getakeld worden. Bij de andere auto was enkel een deur achteraan geschaafd. “Beide bestuurders waren ongedeerd”, aldus Verdoodt.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Bekijk meer ATV