Luka Jovic, een van de nieuwkomers bij Fiorentina, is een van de mogelijke tegenstanders van Antwerp. ©  ISOPIX

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Antwerp, Anderlecht en Gent in hun volgende Europese voorronde

Morgen vinden de lotingen plaats voor de play-offrondes van de Conference League (14u) en de Europa League (13u), maar het aantal potentiële tegenstanders van Antwerp, Anderlecht en Gent is nu al tot een paar handvol ploegen herleid. Onze Belgische clubs kunnen in de play-offronde al fikse opponenten tegengkomen. Als Antwerp Lillestrom uitschakelt, wacht mogelijk Fiorentina; Anderlecht kan West Ham ontmoeten in de play-offronde van de Conference League en voor AA Gent is het Griekse Olympiakos een van de mogelijke tegenstanders in de play-offronde van de Europa League.

Bram Van Varenbergh en Diederik Geypen

Als Antwerp in de derde voorronde van de Conference League (komende donderdag en de week erop) Lillestrom uitschakelt, kan het uitkomen tegen Fiorentina, de winnaar van Brondby-Basel, Breidablik-Basaksehir of APOEL-Kyzylzhar.

Als Anderlecht de Esten van Paide Linnameeskond uitschakelt, zijn de mogelijke tegenstanders West Ham, de winnaar van AZ-Dundee, Young Boys-KuPS, Molde-Kisvarda of de verliezer van Fenerbahce-Slovacko.

AA Gent kan in de play-offronde van de Europa League uitkomen tegen de winnaars van Slovan-Olympiakos Piraeus, Helsinki-NK Maribor, F91 Dudelange-Malmö FF, FC Zürich-Linfield Belfast, FK Shkupi-Shamrock Rovers, AEK Larnaca-Partizan Belgrado, Slovácko-Fenerbahçe.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer