Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
PREMIUM
Charles De Ketelaere. © RV/Photo News

Onze Club-watcher geeft inkijk in de prille carrière en het hoofd van “troetelbeer” Charles De Ketelaere: “Hij is een ‘Bruges boy’ en zal dat altijd blijven”

Club Brugge“Toen ik nog tenniste, sloeg ik af en toe eens een racket kapot. Omdat elke fout die je daar maakt, je eigen schuld is.” De drang naar perfectionisme heeft Charles De Ketelaere (21) een grote transfer naar AC Milan opgeleverd. Met CDK verlaat een kind van het huis Club Brugge. Opgegroeid in de achtertuin van Jan Breydel en wiens hart altijd blauw-zwart heeft gekleurd. Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser blikt terug op de opmerkelijke opmars van de “troetelbeer”.

4 reacties

  • Georges Coene

    2 jaar geleden
    Het enige , echt het enige wat nog telt is geld, geld en geld. Het is spijtig maar de realiteit. Ik wens hem het allerbeste , hopelijk wordt dit geen mislukking.
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Na al dat jeugdig Brusselse talent mag er eindelijk ook eens een West -Vlaming zijn hoofd boven het maaiveld uitsteken .
  • jan boden

    2 jaar geleden
    De afgelopen week heeft ons geleerd dat Charles De Ketelaere vooral een Money boy geworden is.
  • Davy De Pauw

    2 jaar geleden
    Niets Bruges boy aan, een echte Club man blijft meetrainen en wilt niet perse een transfer afdwingen, zal met zijn attitude van de laatste weken nooit aan de enkels komen van echte Club spelers uit de geschiedenis.