REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Een confrontatie met Clement? Union treft Monaco of PSV als het Rangers uitschakelt - Ook AA Gent, Antwerp en Anderlecht kennen mogelijke tegenstanders

VoetbalVanmiddag werd er in het Zwitserse Nyon geloot voor de play-offs van de Champions League, Europa League en Conference League. Als Union het Schotse Rangers kan uitschakelen, wacht in de laatste voorronde van het kampioenenbal een confrontatie met de winnaar van de wedstrijd AS Monaco-PSV. AA Gent treft in de play-offs van de Europa League Omonoia uit Cyprus. Voor Antwerp staat tegen Lilleström een duel met Breidablik (IJsland) of Basaksehir (Turkije) op het spel. Als Anderlecht het Estste Paide elimineert, speelt het mogelijk tegen Young Boys (Zwitserland). 

6 reacties

  • Pol Dhaenens

    2 jaar geleden
    Het zal weer snel over en out zijn met de Belgische ploegen in Europa. Young Boys en Basaksehir zijn een maatje te groot vrees ik.
  • Geert Van Laecke

    2 jaar geleden
    Succes aan alle Belgische ploegen. Vanwege een club-supporter
  • Teirlynck Luc

    2 jaar geleden
    Succes union vanwege gent supporter
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    Ook waren ze vorig seizoen heel goed, het sympathieke Union moet niet gaan zweven. De kans is groot dat ze er dit seizoen heel weinig van terecht brengen!
  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    Met alle respect en de sympathie die ik heb voor Union, maar de Rangers zullen een maatje te groot blijken te zijn, al hoop ik van harte dat ik mij vergis