Regisseursduo Adil El Arbi (rechts) en Bilall Fallah (links) - 'Batgirl'
Volledig scherm
PREMIUM
Regisseursduo Adil El Arbi (rechts) en Bilall Fallah (links) - 'Batgirl' © Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten /Photo News/DCCmics

Bijna 90 miljoen in de vuilbak, niemand krijgt ‘Batgirl’ van Adil & Bilall te zien: “Nieuwe CEO wil het merk beschermen”

Film“In Hollywood zijt ge nóóit zeker.” Adil El Arbi (34) en Bilall Fallah (36) vertelden het in elk interview, en woensdag kregen ze dat recht in hun gezicht. Hun superheldenfilm ‘Batgirl’ zal niet in de cinema komen, noch te zien zijn via streaming. Bijna 90 miljoen euro en máánden werk de vuilbak in voor “een strategische keuze”, zegt producent Warner Bros. ‘Batgirl’ is daarmee een van de duurste geannuleerde filmprojecten ooit. Wat betekent dit nu voor hun carrière?

14 reacties

  • Katia Mistianes

    2 jaar geleden
    Als het alweer over een vrouwelijke heldin gaat, die het even goed kan als de mannelijke held, dan is dat anno 2022 zeer stereotiep en cliché geworden. Afvoeren, dus.
  • ann mertens

    2 jaar geleden
    Duidelijk toch...en zo staan die twee terug met beide voeten op de grond!
  • Joachim De Heyn

    2 jaar geleden
    Ja we weten het ondertussen al... jeeez.
  • Ria Mertens

    2 jaar geleden
    Ik hoef het ook niet te zien!!!
  • Peter Vijverman

    2 jaar geleden
    Durft men nu niet gewoon zeggen dat deze film gewoon ondermaats is? Men werpt niet zo maar 90 miljoen weg. Exit Adil en Bilal.