Dominic Mathys (50) is salesmanager bij Mercedes én uitbater van B&B Casa Dodo, vader van Lotte en Bo en samen met Linde.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominic Mathys (50) is salesmanager bij Mercedes én uitbater van B&B Casa Dodo, vader van Lotte en Bo en samen met Linde. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Autoverko­per Dominic kocht een B&B en combineert nu twee fulltime jobs: “Met een ontbijtje of een Mercedes, als ik maar mensen blij kan maken”

Op zoek gaan naar een woning en in de plaats een bed & breakfast kopen? Iedereen verklaarde Dominic een jaar geleden voor gek. Hotelier worden? Hij hád toch al een job als autoverkoper? Al vier seizoenen combineert hij nu de twee: ‘s ochtends croissants afbakken en fruitsap persen, ‘s middags Mercedessen aan de man brengen.

7 reacties

  • tim Deschuymere

    2 jaar geleden
    Ik kan er volledig inkomen. Een job waar je het resultaat ziet van je inzet, als je de juiste ingesteldheid hebt, kan enorm deugd doen. En dat hij hard werkt, daar mag een vergoeding over staan zeker? Ik ben blij voor Dominic. Ik ken hem niet maar hij lijkt me alvast goed in het leven te staan.
  • Nicolas Vanwynsberghe

    2 jaar geleden
    100% akkoord, je kind dat papa tegen je zegt, maakt mij nog steeds iedere dag gelukkig & mooiste lied Maintenant je sais … TOP!
  • Vlander Demulder

    2 jaar geleden
    dus terwijl hij aan je auto werkt kan je een nachtje blijven slapen
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Het lijkt wel een weldoener!
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Er zijn veel mensen die tegen een gepaste verloning anderen blij willen maken.