Kathleen Aerts in de jury van tweede seizoen 'Regi Academy': "Zoals Marcel Vanthilt ooit tegen mij deed, zo zal ik niet zijn”

TVDe basis van het VTM-2-programma ‘Regi Academy’ blijft in seizoen 2 behouden: Regi (46) gaat op zoek naar zijn nieuwe nachtegaal. Maar in de jury wordt er gewisseld. Niet langer zal Olivia Trappeniers voor de vrouwelijke touch zorgen naast zanger Jaap Reesema, producer Lester Williams en Regi zelf. Die plaats is nu weggelegd voor ex-K3 Kathleen Aerts (44), tevens een goede vriendin van Penxten. Niet alleen delen ze hun liefde voor muziek, maar ook die voor Zuid-Afrika waar ze beiden een woonst hebben. “Hij is me hier met een fles rode wijn komen smeken om ‘ja’ te zeggen”, lacht Kathleen in een nieuwe Showbits.

3 reacties

  • Dirk adriaense

    2 jaar geleden
    Ik ben er bijna zeker van dat van alle muziek van vantilt minder verkocht is dan 1 single van K3 . Wat heeft die ooit bewezen in de muziek ... niks .
  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    Zelden zo'n overroepen vent gezien als Van Tilt. Vooral erg vol van zichzelf.
  • Axel Italis

    2 jaar geleden
    De grofheid van Van Tilt staat inderdaad in het geheugen gegrift. Waarom vragen ze zo iemand als jury nadat hij zelf toegeeft nauwelijks te kunnen zingen en het repertorium van Arbeid Adelt hierop aangepast was. Veel succes gewenst. Jij hebt nog werk Marcel staat allang bij de afval.