Ode (8) verbleef een week in het Mirage Park Resort in Turkije samen met haar grootouders en mama, maar vergat haar lievelingsknuffel Konijntje.
Volledig scherm
Ode (8) verbleef een week in het Mirage Park Resort in Turkije samen met haar grootouders en mama, maar vergat haar lievelingsknuffel Konijntje. © Kathelyn Van Coppenolle

Dag na oproep: knuffel van Ode komt weer naar huis

Al een dag nadat de oproep over de achtergebleven lievelingsknuffel van Ode op onze website verscheen, is er een oplossing in de maak. Als alles goed gaat, wordt het achtjarige meisje zondag herenigd met haar ‘Konijntje’, want dan reist de knuffel met een Belgische familie weer mee van Turkije naar ons land. 

14 reacties

  • raf janssens

    2 jaar geleden
    tof ,knap ,mooi maar ik zou het niet doen .het is heel mooi van die mensen maar met zulke dingen zijn er die reeds achter de tralies zijn geraakt .juffrouw ik heb teveel bagage wil je dit doosje eventjes eventjes mee in checken het is voor mijn blind zusje bla bla .daarna blijken er drugs in te zitten en beland je in de gevangenis.ja hebt medelijden en wil hun helpen en die mensen zitten geen zak in met wat er met jou gebeurt .zoiets noemen ze naïef zijn .
  • Ella Devooght

    2 jaar geleden
    Wat fijn dit te lezen, dat meisje zal blij zijn!😄😄😄
  • greet moorkens

    2 jaar geleden
    Er bestaat dan toch nog ook nog goed nieuws in deze wereld
  • Frieda Craps

    2 jaar geleden
    Tof, In dat hotel was er blijkbaar geen MOEDER met en ❤
  • Lucien Ulichnowski

    2 jaar geleden
    Leuk nieuws, we worden de hele dag overstelpt met nare berichten en dan opeens...een kleine moeite voor die mensen, met een gelukkig kind als gevolg!