Delphine Lootens
Volledig scherm
PREMIUM
Delphine Lootens © HLN/Benny Proot

COLUMN. Een schande, ‘adults only’? Discriminatie, ‘kinderen niet toegelaten’? Maar nee. Zelfs Unia vindt het oké

Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Delphine Lootens, ‘Adults Only’ Beach Bar Brassi, Oostende

13 reacties

  • Eddy Jans

    2 jaar geleden
    Toch weer prachtige column , bedankt Jan.
  • Luc Carlier

    2 jaar geleden
    In Antwerpen zijn er zelfs cafe's die groepen Nederlanders van meer dan tien leden,de toegang ontzeggen...
  • Donald Borremans

    2 jaar geleden
    de colums van Jan: top ! er heel dikwijls boenk op
  • eli bosch

    2 jaar geleden
    Alstenblieft zeg mag het even? Toen mijn kinderen klein waren, had niemand er last van omdat ik hun treffelijk heb opgevoed. Niet roepen en tieren in het zwembad. Niet inspringen als er mensen rustig zwemmen, niet met ballen gooien op meters afstand van elkaar, treffelijk aanschuiven aan buffet en er niet zitten in smossen, enz. Aangezien tegenwoordig kinderen geen treffelijke opvoeding meer genieten, mijd ik hotels waar kinderen baas zijn.
  • Tammy Ava

    2 jaar geleden
    Onze kinderen zijn intussen groot en in alle eerlijkheid geniet ik nu toch wel van de rust die dat gebracht heeft. Ik verdraag het nu eenmaal minder goed dan toen ik jonger was. Anderzijds kijk ik evengoed uit naar kleinkinderen, het voordeel dat je daar dan weer mee hebt is dat je ze 's avonds of na een weekendje weer terug aan mama en papa mag geven. Alles heeft voor en nadelen en zij die beweren dat ze ten allen tijden graag krijsende kinderen rond hen hebben...sja ik geloof dat niet.