(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Check hier hoe druk het is aan autokeuring in jouw buurt

Opnieuw is het aanschuiven geblazen aan tal van autokeuringscentra in Vlaanderen waar er zonder afspraak wordt gewerkt. Volg hier de drukte aan de vestiging in jouw buurt en voorkom dat je in een ellenlange wachtrij belandt.

15 reacties

  • Frans Lissens

    2 jaar geleden
    Invoeren van autokeuring na 5 jaar of volgens kilometerstand. Ik doe maar 4.000 Km / jaar. Mijn auto heeft dan geen keuring nodig. Auto zijn nu veel beter en veiliger dan vroeger. Ook roesten die minder snel. Er zijn nu ook veel meer auto's dan vroeger maar de autokeuring stations blijven gelijk.
  • Jef Denijs

    2 jaar geleden
    Mijn keuringsbewijs vervalt binnen 4 weken en de eerste afspraak in mijn station is 2 weken na de vervaldatum, zo verplichten ze je om zonder afspraak te gaan aanschuiven. Niks aan te doen. Er zijn dus te weinig mogelijkheden om je auto te laten keuren bv. garages, auto5...
  • Bevel Dorp

    2 jaar geleden
    Niet overal vind je 6 weken op voorhand nog een afspraak. In mijn vertrouwd keuringsstation is alles volzet. Dus ja, afspraak lukt ook niet meer. Puur een schande. Dus verplicht om verder te rijden of een dagje aanschuiven met de kans dat je niet meer kunt worden toegelaten.
  • Eddy Dermon

    2 jaar geleden
    Opnieuw afspraak invoeren en het probleem is opgelost.
  • katty Philips

    2 jaar geleden
    Dat ze de keuring laten uitvoeren bij de garage waar je onderhoud doet,zal veel beter zijn ,in Nederland doen ze dit al lang,hier in België al meegemaakt dat je soms afhangt van de goodwill door het schouwingscentrum.