©  ISOPIX

Chelsea legt maar liefst 65 miljoen euro op tafel voor verdediger Marc Cucurella

De Spanjaard Marc Cucurella stapt van Brighton & Hove Albion over naar Chelsea. De Blues leggen zo’n 65 miljoen euro op tafel voor de 24-jarige linkerflankspeler.

Maarten Delvaux
Bron: BELGA

Cucurella ondertekent op Stamford Bridge een contract tot 2028. De Spanjaard verlaat Brighton na amper een seizoen. Vorige zomer werd hij door de Seagulls weggehaald bij Getafe voor 18 miljoen euro. De teamgenoot van Leandro Trossard werd meteen een vaste waarde en schopte het tot Speler van het Seizoen bij de fans en zijn ploegmaats. 

“Ik ben heel blij, dit is voor mij een enorme kans om een van de beste ploegen in de wereld te vervoegen. Ik ga hard werken om hier gelukkig te zijn en het team te helpen”, zegt Cucurella op de website van Chelsea.

Youngster Levi Colwill (19) maakt de omgekeerde beweging, zo raakte vrijdag ook bekend. De verdediger van Chelsea gaat een seizoen op huurbasis voor Brighton voetballen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer