© Imagenet

De ‘Pirates of the Caribbean’ komen naar de Lotto Arena

Het Belgische productiehuis Marmalade haalt op 13 mei dit jaar de Disneyfilm ‘Pirates of the Caribean: The Curse of the Black Pearl’ naar Antwerpen.

johe

Op zaterdag 13 mei wordt de musicalversie van de bekende piratenfilm twee keer opgevoerd, om 14.30 uur en 20.00 uur. De show past binnen het concept ‘Disney in Concert’, dat later dit jaar nog onder meer ‘De Kleine Zeemeermin’ naar Vlaanderen zal halen. Tijdens de concerten zal een groot symfonisch orkest, onder leiding van dirigent Dirk De Caluwe, de beroemde muziek brengen, terwijl de film wordt afgespeeld op een groot scherm.

“Met ‘Pirates of the Caribbean ‘ live in concert brengen we dit jaar een indrukwekkende show naar Vlaanderen waar film, muziek en het beroemde verhaal van Captain Jack Sparrow op unieke wijze bij elkaar komen. En dat nog grootser dan ooit”, belooft Yoshi Aesaert, producent en de CEO van productiehuis Marmalade.

De timing van de musical is natuurlijk geen toeval: eind mei verschijnt de vijfde en voorlopig laatste film van ‘Pirates of the Caribbean’ in de bioscoopzalen. Acteur Johnny Depp zal opnieuw te zien zijn als Captain Jack Sparrow.

Tickets en info over de musical vindt u op www.piratesinconcert.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER