Boven de gashaard hangt een werk van de Thaise kunstenaar Prue Pramaul. In de nissen ernaast: hoedjes van een Aziatische stam. De zetel en console van lycheehout komen van bij een Antwerpse antiquair.
Volledig scherm
PREMIUM
Boven de gashaard hangt een werk van de Thaise kunstenaar Prue Pramaul. In de nissen ernaast: hoedjes van een Aziatische stam. De zetel en console van lycheehout komen van bij een Antwerpse antiquair. © Maarten De Bouw

In deze prachtige herenwoning van Filip en Riad lijk je wel op wereldreis: “Zodra je de deur achter je dichtslaat, weet je niet in welk land je bent”

BinnenkijkerOnze woonexpert Björn Cocquyt bezocht in 2021 de Antwerpse herenwoning van Filip (55) en Riad (43). Die imponeert niet alleen qua afmeting – bijna 1.300 m² – maar is ook indrukwekkend en gedetailleerd ingericht met stukken uit de hele wereld. “We wilden het gevoel meegeven dat je op wereldreis bent zonder het vliegtuig te hoeven nemen.” En dat is ook exact wat je ervaart zodra je de woning betreedt. Kijk gerust mee binnen!