Foto: Facebook Politie Antwerpen

Politie Antwerpen neemt drugs en meer dan 100.000 euro cash in beslag bij controle handelszaken

Tijdens controles van enkele handelszaken in Antwerpen en Deurne heeft de politie meer dan 100.000 euro cash in beslag genomen. De politie vond het geld op verschillende locaties. Er werden ook verschillende soorten drugs gevonden. In totaal werden 4 verdachten gearresteerd, één iemand is aangehouden en een andere persoon is onder voorwaarden vrij. 

Bij een controle van handelszaken door de Antwerpse politie, is in Deurne en Antwerpen meer dan 100.000 euro cash in beslag genomen. In de Bisschoppenhoflaan in Deurne vond de politie twee zakken gevuld met 18.000 euro cash en meerdere verpakkingen met in totaal 67 gram cannabis. 

De twee werknemers en de zaakvoerder van de zaak werden gearresteerd. Het geld en de drugs werden in beslag genomen en het pand werd verzegeld omdat de politie en het parket vermoedden dat er drugs werden verhandeld. 

Bij onderzoek in een pand aan de Sint-Katelijnevest in het centrum van Antwerpen werd er 28.000 euro cash gevonden. De politie trof er ook een groot mes, CBD-producten en twee potten met vermoedelijk xtc en amfetamines aan. Alles werd in beslag genomen en het pand werd verzegeld. De zaakvoerder werd gearresteerd. 

Nog meer cash bij huiszoekingen

Bij de twee zaakvoerders werden ook nog huiszoekingen gedaan, waarbij opnieuw een grote hoeveelheid cash en 15 nieuwe simkaarten werden gevonden. Toen de politie de auto van de tweede zaakvoerder onderzocht, zagen ze dat daar nog eens bijna 35.000 euro cash lag. Er werd in totaal meer dan 100.000 euro gevonden.

Foto: Facebook Politie Antwerpen

Meest gelezen