VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

LEVENSVERHAAL. Acteur Arnold Willems (90) kwam 1.067 keer in uw huiskamer op bezoek: “Ik heb artrose, een pacemaker en een heupprothese, maar ik klaag niet”

BV“Kom, we gaan een pintje drinken.” Het waren zijn ‘famous last words’, lang voor Arnold Willems (90) de ongelijke strijd tegen het leven verloor — een ongelukkige val en een kansloos gevecht tegen corona, weet u wel. Dit is het portret van een acteur wiens bekendste rol hem 1.067 keer in uw huiskamer bracht. Maar vooral van een man die helemaal niet zo gewoontjes was als zijn alter ego in ‘Wittekerke’ doet vermoeden: “Mocht ik m’n leven kunnen overdoen, ik zou alles op dezelfde manier aanpakken. Alles.”

8 reacties

  • Kacy leenweghe

    2 jaar geleden
    Mooi zo , een voorbeeld in dit klageland waar zovelen profiteren van de ziekenkas iplv hun verantwoordelijkheden op te nemen .
  • Erwin De Meyer

    2 jaar geleden
    Langs de kade , geweldige reeks. Rust in vrede Arnold.
  • Linda Wellekens

    2 jaar geleden
    Ik begrijp eigenlijk niet waarom mensen kwalen en pijn en ongemak en operaties enz ... beleven zonder zich af te vragen hoe zijzelf iets kunnen doen aan hun levensstijl die er de oorzaak van is.
  • Benjamin Spruyt

    2 jaar geleden
    Topacteur met een fantastische stem. In plaats van 100000 keer de kampioenen te herhalen zouden ze beter eens die goede oude series uit het archief halen : langs de kade, alfa papa tango, wittekerke,...
  • Michel Wanquet

    2 jaar geleden
    Het ga je goed Bob (Arnold)!