De keten probeerde zich in Italië, de bakermat van de pizza's, te onderscheiden met Amerikaanse toppings zoals ananas.
Volledig scherm
De keten probeerde zich in Italië, de bakermat van de pizza's, te onderscheiden met Amerikaanse toppings zoals ananas. © Dominio's Pizza

Pizzaketen Domino’s vertrekt uit Italië wegens gebrek aan klanten

Domino’s Pizza vertrekt uit Italië, de bakermat van de pizza. Italianen geven de voorkeur aan pizza’s van lokale restaurants. Door het gebrek aan klandizie ziet het van huis uit Amerikaanse Domino’s daarom nog maar een oplossing. De laatste vestigingen van Domino’s in Italië hebben inmiddels hun deuren gesloten.

30 reacties

  • victor vandesande

    2 jaar geleden
    Dat had een klein kond kunnen voorzien dat prefab pizza' s niet gingen verkopen on Italie . Op elke hoek in Italie is een pizzeria die verse pizza' s verkoopt. Da' s een groot verschil...
  • Bart Verwegen

    2 jaar geleden
    In Amerika kunnen ze ook wel goeie authentieke pizza's maken, maar dit is gewoon Amerikaans fastfood.
  • ils smedts

    2 jaar geleden
    Logisch toch. Daar is op elke hoek van de straat een pizzeria die betaalbaar (lekkerder) is.
  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    amerikaanse fastfood NA enkele pinten kan best smaken, maar anders ? ... NONKELJEAN
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Ondanks alle kritiek: ik vindt ze lekker maar koop er misschien 3 op een gans jaar omdat ze gewoon te duur zijn.
  1. Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”
    PREMIUM
    Getuigenis

    Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”

    “Iedereen heeft een mening over overspel, tot je het zelf meemaakt.” Elien (43) ontdekte - net als voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) - veelvuldig bedrog bij haar man. “Ik las hoe hij seks had met een collega. Die vrouw had ook een foto van een zwangerschapstest gestuurd. Mijn hart stond stil”, getuigt ze bij HLN. Openhartig vertelt ze over het overspel. Ze besloot bij hem te blijven, maar is het vertrouwen volledig hersteld?
  2. TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev ontruimt twee ziekenhuizen uit vrees voor Russische aanvallen

    TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Kiev ontruimt twee ziekenhui­zen uit vrees voor Russische aanvallen

    Lees hier al het nieuws terug van vrijdag 26 april over de oorlog in Oekraïne. Griekenland zegt dat het geen Patriot-systemen of luchtdoelraketten van het type S-300 aan Oekraïne zal leveren. De Oekraïense minister van Landbouw Mykola Solsky, die beschuldigd wordt van het zich toe-eigenen van staatsgrond voor hij deel uitmaakte van de regering, heeft zijn ontslag ingediend. Rusland heeft “enkele tientallen” tactische kernwapens gestationeerd in het Oost-Europese Wit-Rusland. En Oekraïne gebruikte voor het eerst langeafstandsraketten met bereik van 300 kilometer, heimelijk gestuurd door de VS.