Snoop Dogg op de Golden Globe Awards in 2021
Volledig scherm
Snoop Dogg op de Golden Globe Awards in 2021 © AFP

Na beschuldigingen van corruptie, seksisme en gebrek aan diversiteit: Golden Globes keren mogelijk terug naar het scherm

FilmDe uitreiking van de Golden Globe Awards, één van belangrijkste film- en televisieprijzen, werd dit jaar niet uitgezonden. Zender NBC keerde de prijsuitreiking de rug toe, na beschuldigingen van corruptie, seksisme en een schrijnend gebrek aan diversiteit binnen de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie die de genomineerden en winnaars van de prijsuitreiking kiest. Maar volgend jaar zouden de Golden Globes mogelijk toch terugkeren naar het scherm. 

  1. Ondanks twijfel bereiden topchef Wout Bru en Natassia huwelijk voor: “Wat als ze bij een jongere man wil zijn?”
    PREMIUM
    BV

    Ondanks twijfel bereiden topchef Wout Bru en Natassia huwelijk voor: “Wat als ze bij een jongere man wil zijn?”

    Wout Bru (54) weet wat doen dit jaar: samen met Marc Coucke (59) runt hij in Durbuy zeven restaurants. Volgende maand komt dan weer zijn kookboek uit én hij is een bruiloft met zijn verloofde Natassia Van Kerkvoorde (32) aan het plannen. In ‘Primo’ vertelt het koppel nu wat meer over hun leven samen én over hun trouwplannen. “Toen Natassia zwanger was, waren er wel mensen die me voor gek verklaarden. Maar die heb ik snel de mond gesnoerd.”
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?