"Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

TVEen borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

12 reacties

  • Marie Rose Van der Haeghen

    2 jaar geleden
    Natuurlijke schoonheid is nog altijd het mooist .
  • rudi swinnen

    2 jaar geleden
    Als zij er graag uitzien als een buitenaards wezen is dat eigenlijk hun eigen probleem . Persoonlijk huiver ik van zulke mensen . Plastische chirurgie is dikwijls wel een zegen na verminkingen ten gevolge van een ongeval , of bij bepaalde aangeboren afwijkingen .
  • Moniek Smets

    2 jaar geleden
    Wat ge schoon noemt ,proficiat .weet je wanneer ge sterk zijt Anouk als ge tevreden zijt met hoe je bent en schoon zijt vanbinnen ,daarvoor moet ge niet van plastiek zijn . Tegenwoordig trekken al die zich laten verbouwen op elkaar .
  • Peter Smets

    2 jaar geleden
    Mensen moeten doen wat hen gelukkig maakt. Als dit plastische chirurgie is, wie hoeft daar dan kritiek op te hebben? Er is al miserie genoeg in het leven om niet dagelijks bezig te zijn met je geluk. En het ergste is nog: het zijn vaak de mensen waarvan je het niet zou zeggen, die nog het ongelukkigst zijn.
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Anouk heeft oa een volledig facial transformatie ondergaan, je kiest er natuurlijk zelf voor maar waarom zou je aan een huis renoveren en jezelf niet doorheen de tijd , dit is ook zelfliefde zeker? Of een gecontroleerde maskerade