Het is komkommertijd: een bijzondere cocktail om de zomer nog wat langer te rekken

Cocktail Maison! Deze zomer schenkt Billie een reeks cocktails met in de hoofdrol lokaal geteeld fruit en groenten − behalve de citrusvruchten. Ook de dranken waarmee we werken zijn van hier. Vandaag: de groene golf. Tropical uit de tuin (of van bij de groentewinkel), zo de blender in en je hebt een boozy smoothie voor instant vakantiegevoel.

productie BURP

Groene Golf

1 persoon - 5 minuten

Nodig

  • 250 g komkommer, geschild en in blokjes
  • 35 ml citroensap
  • zeste van 1/2 citroen
  • 20 ml vloeibare honing van Bijenboer
  • 60 ml Rockhopper rum
  • een paar ijsblokjes
  • 1 eiwit (S)
  • schijfjes komkommer als garnering

Doen

  1. Vries de komkommerblokjes even in (20 minuten).
  2. Doe alles in een blender en mix tot een schuimig geheel.
  3. Giet in een gekoeld glas.
  4. Garneer met schijfjes komkommer.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer