Links: onze landgenoot Ramazani scoort, rechts: Eden Hazard mocht in minuut 58 invallen en zorgde mee voor de ommekeer.
Volledig scherm
Links: onze landgenoot Ramazani scoort, rechts: Eden Hazard mocht in minuut 58 invallen en zorgde mee voor de ommekeer. © rv
UD Almería ALM
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
  • 6' Goal Largie Ramazani
  • Lucas Vázquez Goal 61'
  • David Alaba Goal 75'

“Het blijft een beetje frisdrank zonder bubbels”: invalbeurt Hazard lauw onthaald nadat goal van jonge Belg Ramazani Real even doet wankelen

La LigaZonder overschot, maar wel verdiend. Zo kunnen we de 1-2-overwinning van Real Madrid bij Almeria op de openingsspeeldag het best omschrijven. Al vroeg zette een jonge Belg, Largie Ramazani - onthoud die naam, de thuisploeg op voorsprong. Lucas Vázquez en een heerlijke vrije trap van David Alaba bogen de scheve situatie om. Eden Hazard speelde een halfuur en lag mee aan de basis van de ommekeer, maar kreeg in de Spaanse pers vooral lauwe commentaren.

55 reacties

  • Anthony Peeters

    2 jaar geleden
    Zijn er hier veel die de match niet eens hebben gezien! Hij is degelijk ingevallen met paar mooie passen en acties. Alleen je voelt wel dat ze hem nog niet gewoon zijn. Hij past en maakt dan loop actie maar krijgt de bal niet terug en heeft ook nog matchritme nodig natuurlijk. Hij ziet er toch beter uit als vorige keer bij zijn comeback! Positief blijven!
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Hazard kon zich veel permitteren tijdens zijn carrière bij 'bijna' topploegen maar voor het allerhoogste niveau is hij te licht. Terugkomen uit vakantie met overgewicht, niet genoeg trainen, die jongen heeft chance dat hij bij Real zit en ze daar een riant loon willen betalen voor iemand die het eigenlijk niet verdient.Uit gemakzucht blijft hij zitten.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Ooit las ik op de Internet krant dat Hazard beweerde dat hij 40 doelpunten per jaar zo scoren bij Madrid en Ronaldo zo evenaren, hij heeft tot heden nog geen 40 wedstrijden gespeeld. Het is een Waal en die brengen altijd grote praat uit. Kevin - Thibou - Jannick die spreken niet hoge taal niet uit, maar ja het zijn vlamingen.
  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    Wil RM Hazard nog verkopen voor een goede prijs dan zal de trainer hem toch moeten opstellen anders is hij niets meer waard .
  • Ilse Verlinden

    2 jaar geleden
    Van in het begin gezegd dat het nooit iets zou worden met Hazard bij Real. Hoeveel goeie matchen heeft hij daar nu eigenlijk al gespeeld?