Beelden uit het nieuwe promofilmpje van 'De allerslimste mens ter wereld'
Volledig scherm
Beelden uit het nieuwe promofilmpje van 'De allerslimste mens ter wereld' © Play4

Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’

TVOp maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.

  1. ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”
    HLN Mediawatchers

    ▶ Geert Meyfroidt over ‘Special Forces’: “Ik had veel meer zenuwen voor ‘De Slimste Mens’”

    Op uitmuntendheid staat geen leeftijd. De inmiddels 52-jarige Geert Meyfroidt, die in 2021 nog ‘De Slimste Mens ter Wereld’ werd, heeft na de eerste aflevering van de ‘VTM’-reeks ‘Special Forces’ zijn naamkaartje afgegeven aan de ‘chefs’. De levensgezel van VRT-nieuwsanker Fatma Taspinar en mentale rots in de branding zal niet rap fysiek kraken. Dat vertelt hij in de nieuwe aflevering van de HLN Mediawatchers die je hierboven kan beluisteren.
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.