© Johnie Vanhees

Neos Borgloon viert 25-jarig bestaan

Borgloon -

Neos Borgloon mocht zopas 25 kaarsjes uitblazen. Die verjaardag werd gevierd met een spetterend feest in het prachtige kader van Fonteinhof te Gotem.

Johnie Vanhees

De viering begon met een academische zitting waarop naast alle leden ook de provinciale Neos-voorzitter Marleen Silkens, burgemeester Jo Feytons en schepenen Danny Deneuker, Eric Awouters en Jeroen Bellings uitgenodigd waren. Voorzitter Jean Wathion was verheugd om zoveel aanwezigen te mogen verwelkomen. Secretaris Paula Carnotensis gaf daarna een korte historiek over het ontstaan en de verwezenlijkingen van Neos Borgloon. Het ledental steeg van 60 in 1997 naar precies 158 leden vandaag.

De toespraken van de secretaris, de provinciale voorzitter en de burgemeester werden afgewisseld met een muzikaal intermezzo, gebracht door Schepen Jeroen Bellings. Vervolgens werden stichters Hubert Proesmans, Tilleke Engelen, Albert Vandersmissen en Jenny Proesmans op passende wijze gehuldigd met een geschenk, zowel door de afdeling als door het stadsbestuur. Na het Neos-clublied en het Limburgs volkslied, dat door iedereen met kracht werd meegezongen, genoten alle aanwezigen van de receptie gevolgd door het feestmaal, dat muzikaal opgeluisterd werd door het duo Two B.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer