Cristiano Ronaldo.
Volledig scherm
PREMIUM
Cristiano Ronaldo. © REUTERS

Oorlog of het einde van een vluchtige liefde? Hoe het gedrag van Cristiano Ronaldo de malaise bij Man United blijft overschaduwen

Premier League“A hell of a job.” De problemen waarmee Erik Ten Hag bij Manchester United geconfronteerd wordt, zijn dezelfde als die van zijn voorgangers. Zijn mening over Cristiano Ronaldo heeft hij ondertussen bijgesteld. Achtergronden bij de spectaculaire val van een grootmacht, met zijn grootste vedette die de verhaallijn blijft domineren. Gaat Ronaldo? Of vliegt zijn trainer?

17 reacties

  • Ivan Smissen

    2 jaar geleden
    Dat Ronaldo alstublieft niet naar STVV komt! Hij zou alleen maar de gedrevenheid en harmonie van het elftal verstoren.
  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Het word tijd dat die overbetaalde Ronaldo volledig stopt, dan kunnen ze vijf andere goede voetballers, goed betalen.
  • Ibrahim Diarra

    2 jaar geleden
    Ik ben deze agenda tegenover Ronaldo echt beu. Erik ten Hag heeft tijdens elke interview verteld dat Ronaldo een meer waarde is. logisch want martial is de enige die dan overblijft. Bovendien is hij het een speler die veel blessures kent. Het is zeker niet eerlijk voor Ronaldo dat er zo met zijn naam wordt gespeeld. Met de gedachte dat Rashford ook nog eens komt aankloppen bij Manchester united om naar PSG te gaan. De agenda rond Ronaldo mag wel eens stoppen.
  • jos segers

    2 jaar geleden
    Ronaldo, stop er gewoon mee en geniet met je gezin van je honderden miljoenen. Je hebt genoeg bewezen dat je de beste was. Het ga je goed!
  • Guillaume Bastings

    2 jaar geleden
    Deze enorm overbetaalde voetballers zijn slechts schaakstukken van de grote investeerders die hier zelf miljoenen aan overhouden. Het draait dus enkel om het geld van die investeerders. Hoe kan men hier nog voor supporteren.