X.S. de Vlaamse 'Tinder Swindler'.
Volledig scherm
PREMIUM
X.S. de Vlaamse 'Tinder Swindler'. © rv

X.S. (27), de Belgische ‘Tinder Swindler’: “Hij is levensgevaarlijk, een seksueel roofdier”

Zijn slachtoffers noemen hem de Belgische Tinder Swindler, een manipulatieve narcist, een roofdier of simpelweg ‘Jonas’. De 27-jarige X.S. uit Deurne maakte op 11 maanden tijd minstens 27 slachtoffers via alle mogelijke socialemediaplatformen. Daarbij had hij één doel: meisjes misleiden en bedreigen om naaktbeelden en seksuele gunsten te krijgen, of hen te verkrachten. “Die man heeft een zware seksverslaving, hij is levensgevaarlijk.” We spraken met drie slachtoffers: “Hij stuurde via mijn collega - met wie hij ook contact had - spraakberichten voor mij, dat hij ons ging vinden en iets ging aandoen.”

23 reacties

  • Benny Van Rooy

    2 jaar geleden
    Steek deze machtsgeile sexmaniak 20 jaar effectief den bak in a.u.b.
  • Petrus Dijkzeul

    2 jaar geleden
    Niet alleen gezicht weergeven maar ook zijn naam voluit vermelden zodat hij nooit meer ergens aan de bak komt.
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Stop met die monsters een roofdier te noemen. Ten eerste is dit een blamage aan het adres van de echte dieren. En ten tweede vinden velen van hen het waarschijnlijk nog stoer om een roofdier genoemd te worden ook. Voor mij zijn dat seksuele sukkels. Punt.
  • Alex Rasera

    2 jaar geleden
    Tja, waarom wordt zijn gezicht niet getoond? Geen idee, alleen maar speculatie. Stel dat hij het niet is, of de persoon in kwestie is onschuldig? Dan wordt er wel heel veel schade aangericht die onterecht is.
  • LUDWIN DE LATHOUWER

    2 jaar geleden
    Het wordt dringend tijd dat er een manier komt om sommige mensen de toegang tot het internet te ontzeggen .Inloggen op het net enkel met niet te kraken internetpas die je net als je bankpas kan blokkeren bij verlies.