HLN
Volledig scherm
PREMIUM
HLN © HLN

ONZE OPINIE. “Tom Van Grieken zegt niets op de segregatie-ideeën van Dries Van Langenhove en zegt zo ook veel”

Wat dachten de organisatoren van de IJzerwake? Ze zullen ons niet temmen? We moeten wat meer jongeren aanspreken? Zij die het oké vinden om te zingen dat “alle joden klootzakken zijn”? “Dat er bloed moet vloeien, joden zijn een probleem”? Wat is de boodschap? Oliedom is het.

23 reacties

  • Eddy DESMET

    1 jaar geleden
    De beste reclame voor het Vlaams Belang is ... er niet over communiceren. Dan zitten de Vlaams-extremisten in een doodlopend steegje ... weg te kwijnen.
  • Martine Leemans

    2 jaar geleden
    België een democratie?
  • Dirk Vandemoortele

    2 jaar geleden
    Democratie zoals velen hier beweren,leven we dan in een democratie?? Particratie ja gestuurd en opgeklopt door de media en het groot kapitaal,democratie gaat over de wil en de keuze van het volk,ver te zoeken in dit land en in dit Europa. Besturen kan men met bepaalde individuen misschien niet, luisteren kan altijd en een mening van iemand die niet jou mening niet deelt is gratis.
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Het gaat niet over een bepaalde groep maar over gedrag, gezonde normen en waarden, criminaliteit ook bij eigen autochtonen, vernieling etc degene die zeggen dat men 1 bepaalde groep viseren zijn oliedom.
  • Johan Van hoof

    2 jaar geleden
    Het probleem is het gedrag van sommige mensen en de straffeloosheid die er rond hangt. Er moet een serieus lik op stuk beleid komen. Nu is er alleen een pamperbeleid gaande in Belgie.