Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Hij moet andere doelen stellen”: experts over de uitdagingen bij Club voor Hans Vanaken, die straks een verbeterd contract voorgeschoteld krijgt

Belgisch voetbalDe prijzenkast puilt uit, een stap naar het buitenland lijkt uitgesloten. Ervaringsdeskundigen over hoe Hans Vanaken (29) bovenop een contractverlenging zich ondanks interesse West Ham tóch kan motiveren voor een nieuw rondje Jupiler Pro League.

26 reacties

  • Jozef Maes

    2 jaar geleden
    Krijg de indruk dat de bazen van Club hun zakken willen vullen, zie mislukte beursgang, nu spelers willen verkopen voor heel veel geld en (oude afdankertjes) terug kopen voor een prijsje, zoals Odoi en Boyata, hiermee ga je niet verder raken in de Champions league of zelfs de competitie.
  • Marcel Winckels

    2 jaar geleden
    Hans,onze beste speler beetje laten gaan voor 10 miljoen! Schandalig bod van de Hammers! 30 miljoen zeker, dan zouden ze het hans moeten gunnen voor de bewezen diensten!
  • Johan Faes

    2 jaar geleden
    De pers schrijft hem graag het buitenland in. Als HVA vertrekt dan is dat een zware aderlating voor Club en speelt het waarschijnlijk geen kampioen. Dat is net wat men wil hier, Toch niet 4j dezelfde kampioen zeker. Dat HVA zin heeft om te gaan ? Mogelijk wel, beseft ook dat dit mogelijk de laatste kans is met zijn leeftijd.. Compromis ? Dit jaar nog in Brugge, transfer eind dit jaar en 50% vh transferbedrag voor Hans
  • Mark Van Dam

    2 jaar geleden
    Ik heb het al lang door. Club gaat er een overgangsjaar van maken. Geen deftige trainer, geen vlot scorende spits, geen deftige of veel te trage verdedigers en middenvelders Lang en Vanaken die tegen hun zin moeten blijven. Als we de top 6 halen dan zal het al hoog gegrepen zijn. De concurrentie heeft wel goede stappen gezet richting titel.
  • Paul Van den Bruel

    2 jaar geleden
    Een speler die tegen zijn goesting bij zijn club moet blijven, is beter het af te stappen. Trouwens ziet men aan Hans dat hij het beu is bij Club te blijven spelen. Geef Ruud de kans om terug te spelen. Tenminste een speler die het verdient .