Antwerps gouverneur Cathy Berx.
Volledig scherm
PREMIUM
Antwerps gouverneur Cathy Berx. © HLN

ONZE OPINIE. “Gevonden! Een nieuw CD&V-boegbeeld voor Antwerpen!”

Zoeken ze bij CD&V nog een boegbeeld voor Antwerpen? Want meer dan Annelies Verlinden voelt deze vrouw zich duidelijk geroepen: Cathy Berx. De Antwerpse gouverneur snijdt tegenwoordig haar christendemocratische collega uit West-Vlaanderen Carl Decaluwé te pas en te onpas de pas af in de drang om ons leven in een betere plooi te leggen. Pizzadozen tellen in tijden van pandemie, de toegang tot recreatiedomeinen beperken in tijden van vandalisme of het hervormen van de waterfactuur in tijden van droogte? Cathy Berx is your woman!

10 reacties

  • Jan De Vos

    2 jaar geleden
    Bespaar ons Bex, totaal geen meerwaarde, evenals CD&V, die steeds maar dwars liggen tov NVA, net zoals VB. Waarom kunnen Vlaamse parijen niet samenwerken?
  • willy vangeel

    2 jaar geleden
    Berx zou een veel betere minister-president zijn dan de huidige en ook een goede federale minister van Binnenlandse zaken. Zij durft zaken te behandelen ipv te benoemen zoals De Wever.
  • Jo Nijs

    2 jaar geleden
    Kan allemaal wel zijn, maar volgens mij is dat "luxetarief" er allang. Op mijn afrekening staan een aantal kubes "basistarief" en een aantal kubes "comforttarief". Voila, dus waar komt die nog mee af ...
  • Milton Claes

    2 jaar geleden
    Prima artikel, zeer fijnzinnig verwoord. In de pruimentijd komt de regelneverij weer boven water.
  • Martin Van Lersberghe

    2 jaar geleden
    velen voelen zich geroepen, en er zijn ook velen die hun idealen opzij zetten voor het geldgewin!