Gert Verhulst.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert Verhulst. © sbs

Onze tv-watcher over de enorme gok van Gert Verhulst: "Hij is koning van het entertainment, maar kan hij ook een serieus project dragen?”

TVEen dagelijkse actua-talkshow met Gert Verhulst, pal geprogrammeerd tegenover ‘Thuis’ en ‘Familie’. Het najaarsoffensief van PLAY4 oogt zonder twijfel ambitieus, maar is niet zonder risico. Kan Verhulst - publiekslieveling in het gros van de huiskamers - het fel geplaagde genre van de actuashow vers leven inblazen? Onze tv-watcher laat z'n licht schijnen over de nieuwe plannen. “Gert is de koning van het entertainment, maar dat wil niet zeggen dat hij automatisch over voldoende credibiliteit beschikt om een ‘serieuzer’ project als ‘De tafel van vier’ te dragen.”

68 reacties

  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    GERT = VTM ! Dus kijken we niet meer ! Desnoods gooien we hem buiten …. ons toestel bedoelen we, is toch bijna versleten en er is toch niets meer te zien !
  • Peter Van Endert

    2 jaar geleden
    Gert Verhulst is tweemaal koning de andere kant daar moet ik geen tekening bij maken
  • William Helsen

    2 jaar geleden
    Als het aanslaat, zijn er binnenkort 6 talkshows op één dag. In NL scoren ze door het overaanbod een pak minder. Op een weekdag oa Jinek, Halfacht, VIvandaag, Op1, Lubach enz
  • ETIENNE LOGIST

    2 jaar geleden
    Ik mis vooral een format zoals 'HARDtalk' van de BBC waarin diepte-interviews met prangende vragen en gevoelige onderwerpen aan bod komen. In Vlaanderen durft geen enkele zender verder te gaan dan oppervlakkige, politiek correcte thema's en meningen.
  • Frederik Jansens

    2 jaar geleden
    Ben Gert beu gezien. Komt veel te veel op tv: De Verhulstjes, dancing with the stars, Cooke en Verhulst show. Nee dank u. Stop er aub mee SBS en zoek iemand anders om de show te presenteren.