PN
Volledig scherm
© PN

“Beste keuze die ik in mijn leven al gemaakt heb”: zo blij is Remco Evenepoel dat hij België even links liet

VueltaMet de Vuelta staat Remco Evenepoel aan de vooravond van zijn tweede grote Ronde, maar in niets lijkt de Evenepoel van de Giro van vorig jaar op de huidige. Andere voorbereiding, andere mindset, ander verwachtingspatroon ook. Het moet Evenepoel ditmaal veel beter toelaten zijn grenzen in het echte rondewerk te verkennen en dat doet hem duidelijk deugd. Evenepoel: “In het hoofd en de benen is dit een heel andere Remco.”

11 reacties

  • Natascha Salaets

    2 jaar geleden
    Aan alle Belgen,koester Remco
  • Yvan Vanhooren

    2 jaar geleden
    Geef Remco tijd om te groeien in de luwte,we zagen vorig jaar hoe hij omging met al die verwachtingen.verwacht niets van hem en wees blij als hij schitterd in 1 wedstrijd maar nadien terug voetjes op de grond,die jongen heeft lichamelijk en mentaal nog wat tijd nodig maar dat het een ster is,word, dat is zeker
  • Rik Bogaert

    2 jaar geleden
    Natuurlijk is wegblijven in Belgie goed voor hem. Wie moet, behalve Lefever, hem nog eigenlijk? Hij moest maar "belleman" van Schepdaal worden! Zo n grootspraak!
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    Laat je niet gaan door de media want volgens hen heb je de ronde al gewonnen kijk maar de kat uit de boom en sla toe op de gepaste momenten zoals de Hollanders dat zi goed kunnen
  • Christiaan Vernist

    2 jaar geleden
    Remco zit verkeerde ploeg. Patje melkt hem uit in de koers en media. Doe u ding waar je goed in bent Remco en je gaat nog vele koersen winnen.