©  AFP

Fans maken zich zorgen om Mike Tyson die gezien werd in rolstoel: “Gewoon iets waar oud-topsporter mee te maken krijgt”

Het lijkt niet al te best te gaan met gewezen bokskampioen Mike Tyson. Ook vechtsportfans zien de toekomst van de Amerikaan somber in. Zeker omdat hij onlangs gespot werd in een rolstoel en omdat hij zelf aangaf dat “zijn houdbaarheidsdatum erg dichtbij” komt.

Jens Heylen
Bron: De Telegraaf

De 56-jarige Tyson zou in de luchthaven van Miami gezien zijn in een rolstoel. Naar verluidt zou hij ernstig met zijn rug sukkelen. Meer bepaald zou het om zenuwpijnen gaan. Twee jaar terug doken dezelfde klachten ook al op.

Eerder werd Tyson ook al met een wandelstok opgemerkt in New York. Een vertrouwenspersoon meldt in het Amerikaanse TMZ dat het “niets ernstigs” is en dat gaat “om iets waar een oud-topsporter als Mike af en toe mee te maken krijgt.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Al is er bij de fans niet meteen sprake van enige geruststelling. Zeker niet na wat Tyson recent nog schreef: “Allemaal gaan we op een dag dood. Als ik tegenwoordig in de spiegel kijk en mijn gezicht zie, denk ik: wow, mijn houdbaarheidsdatum komt heel snel dichterbij.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer