BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KAA Gent GNT
0
EINDE
2
Omonia Nicosia OMO
  • Charalampos Charalampous Goal 20'
  • Brandon Barker Goal 76'

Uppercut voor AA Gent: Buffalo’s lopen Europese kater op tegen uitgekookte Cyprioten

Europa LeagueStevige tik. Een 0-2-nederlaag in de heenmatch tegen Omonia Nicosia. De Conference League loert nu al om de hoek voor AA Gent. Hein Vanhaezebrouck was na afloop scherp voor z'n spelers: “Met deze ingesteldheid kan je niet aan een Europese match starten.”

30 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Het ligt gewoon aan de spelers ...! Mentaliteit karakter inzet te weinig bij vele spelers...
  • BRIGITTE FIERS

    2 jaar geleden
    Dringend kraan nodig om Depoitre tijdig gedraaid te krijgen, begrijp niet dat contract is verlengd. Niet voort borduren op verleden Hein.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Juiste analyse van Hein, het ontbreekt de meeste spelers aan beroepsernst en zou dat misschien te verklaren zijn omwille van de centjes? Depoitre vind ik ook allesbehalve brengen wat van hem verwacht wordt en ik begrijp nog altijd niet waarom ze die terug in huis genomen hebben. Destijds klikte het formidabel met Kums maar dat is duidelijk verleden tijd, bovendien haalt die ook al lang zijn vorige niveau niet meer.
  • Hans Willems

    2 jaar geleden
    Eigenlijk zouden de 5 ploegen in de Conference League moeten starten. Je krijgt er evenveel punten per overwinning/gelijkspel als bij de andere Europese competities voor de coefficient
  • erwin moortgat

    2 jaar geleden
    HVH heeft het niet meer..spelersmaar geen team
  1. Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus
    1

    Brugse colonne naar stadion verloopt vreedzaam: enige incident te wijten aan ongelukje met bus

    Na de wantoestanden met Griekse fans voor en na Club Brugge - PAOK Saloniki heerst er vandaag een verhoogde staat van alertheid bij de politie in Thessaloniki. De fans van PAOK aasden zogezegd op revanche en de meer dan 1.000 Brugse supporters die de verplaatsing naar Griekenland maken, werd geadviseerd geen blauw-zwarte kleuren te dragen. Onder begeleiding van politie-escortes werden zowel fans als media naar het stadion gebracht. Een veiligheidscolonne die zo goed als vreedzaam verliep en ook het gemelde incident had weinig met supportersgeweld te maken. Een raam van een supportersbus van Club Brugge op weg naar het Toumbastadion sneuvelde nadat de chauffeur tegen een paal reed.