.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Evenepoel wil kansen grijpen als ze zich aandienen, maar schuwt zinloos energieverbruik: “Verwacht geen offensieven à la San Sebastián”

VueltaDe ronderenner in zichzelf verder ontdekken. Dát wil Remco Evenepoel (22) in deze Vuelta. Het klassement? Tuurlijk zit dat ergens, diep in zijn achterhoofd. Maar een cijfer kleeft hij er niet op. “Volledig instorten, zoals vorig jaar in de Giro, zou me met mijn bredere basis niet meer mogen overkomen.”

10 reacties

  • Louis Meeus

    2 jaar geleden
    Ik ben fan van Remco. Succes!
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Er wordt te veel verwacht van Remco . Maar veel jonge renners zijn meer en meer vroeg rijp en worden al op zeer jonge leeftijd bij de leeuwen gegooid ! Wat zeer belastend is voor de knieen op jonge leeftijd en vooral de kans om vroeg opgebrand te zijn . Van Aert en VDPoel hebben hun eerste volledig wegseizoen afgewerkt op hun 24 ste en dat kan alleen maar ten goede zijn om nog een aantal jaren top te zijn .
  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Yves correcte vaststelling
  • Geert Dominique

    2 jaar geleden
    Remco is een type Alaphillipe, denk ik
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Mercxk moest ook lossen naar Praloup, kan iedereen gebeuren, ook Breukink overkwam een hongerklop in de Giro dus vrij simpel om iemand af te rekenen op een etappe in Zwitserland..