Lester Williams, Kathleen Aerts, Regi Penxten, Jaap Reesema
Volledig scherm
Lester Williams, Kathleen Aerts, Regi Penxten, Jaap Reesema © VTM2

Mannen die vlotjes hoge noten halen en meeslepende dansbewegingen: ‘Regi Academy’ is opnieuw geopend

TVRegi Penxten (46) zet zijn succesmachine weer in gang. Donderdagavond gooide de hitmaker opnieuw de deuren van zijn ‘Regi Academy’ open. Deze keer trok hij met z’n gevolg naar het Spaanse Marbella om kersvers talent te ontdekken. En daar barstte de eerste aflevering van.

0 reacties

  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. “Als ik dat verhaal vertel, word ik opnieuw wat kortademig”: Lynn Van den Broeck blikt terug op haar deelname aan ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Als ik dat verhaal vertel, word ik opnieuw wat kortademig”: Lynn Van den Broeck blikt terug op haar deelname aan ‘Special forces’

    “Ik vind het leuk dat ik de kans krijg om mezelf eens op een andere manier te laten zien.” Lynn Van den Broeck (31) lijkt wel overal. Na ‘Thuis’ was de actrice ook al te zien in ‘Celebrity MasterChef’. En nu mag de vriendin van Mathias Vergels in ‘Special forces’ bewijzen hoe sterk ze is. In ‘Story’ vertelt Lynn nu over haar deelname aan het programma, de band met haar papa en haar uitspraken over haar loon. “Zelfs op sociale media heb ik geen berichten of negatieve reacties gekregen.”