Quick.Step bereidt zich voor op de Vuelta, met Evenepoel en Alaphilippe.
Volledig scherm
PREMIUM
Quick.Step bereidt zich voor op de Vuelta, met Evenepoel en Alaphilippe. © Quick.Step-Alpha Vinyl/Wout Beel

"Remco kan team dragen maar ook vermoorden. Zijn ploegmaats zijn bloednerveus": inkijk in de tactiek van Quick.Step voor de ploegentijdrit

VueltaTTT. De inspanning weegt zwaarder door dan het drieletterwoord laat vermoeden. Tom Steels en Wilfried Peeters, experts/architecten in de materie, leggen uit wat (de voorbereiding op) een ploegentijdrit inhoudt en hoe ze het openingsnummer van de 77ste Vuelta concreet aanpakken. “Sowieso zullen de anderen bloednerveus zijn met Remco erbij.”

9 reacties

  • Lukas Judopius

    2 jaar geleden
    Ja Clarysse, als je hem nu nog geen grote renner vind dan rijden er geen rond in het peloton. Vakantie zal je eens goed doen. Geniet ervan.
  • Peter Soenen

    2 jaar geleden
    beste Rik als je als 22 jarige in hetzelfde jaar LBL en San Sebastian wint, wat ben je dan ? een kermiskoereur ?
  • Sophia de smet

    2 jaar geleden
    Favoriet eindwinnaar ! Op welke basis wordt dat beweert? Moet nog alles bewijzen bergop.
  • Wilfried Kumps

    2 jaar geleden
    Rik, Remco is een wereldtopper! Of dat ook in het grote ronde-werk zal zijn, daar staan nog vraagtekens achter maar voor zijn palmares (dat hij op zijn jonge leeftijd al heeft bij elkaar gefietst!) zou 90% van het peloton direct tekenen (op heel hun carrière é!)!
  • Davy Keunen

    2 jaar geleden
    Al wordt hij 200ste in de uitslag of geeft hij op na 1 week koers dan nog is hij een wereldtopper. LBL en San Sebastián zijn klassiekers die enkel gewonnen kunnen worden door wereldtoppers. Hopelijk kan hij nu ook uitblinken in het rondewerk. Komaan Remco