Photo News / Sebastien Smets
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Sebastien Smets

INTERVIEW. Wouter Vrancken laat RC Genk weer swingen: “Hoe oud je bent, hoeveel je gekost hebt of hoelang je hier zit: dat interesseert me allemaal niet”

Racing GenkEen uur zou snel verstrijken. Wouter Vrancken (43): even sympathiek als attractief als coach. Racing Genk is weer sexy. “Het is niet dat tegengoals me niet interesseren, maar...”

3 reacties

  • Ludo Reyniers

    2 jaar geleden
    Ik vind Wouter Vrancken één van de beste zo niet de beste trainer van de pintjes liga. Niet toevallig dat hij na KVM nu ook Genk laat swingen, dat is niet veel coaches gegeven. Vrancken is echt goed bezig. En nee ik ben geen supporter van KVM noch van Genk, dat is gewoon mijn eigen neutrale mening.
  • fabian ceulemans

    2 jaar geleden
    Proficiat Wouter, je bent er in geslaagd om een uitstekende mentaliteit in de groep te krijgen. Hopelijk is dit nu eindelijk ook eens de start om de ups en downs, die telkens terugkeren na een seizoen met succes, volledig weg te vegen. KRC moet nu eindelijk eens tot de top behoren…jaar na jaar! Enkel op die manier krijg je de fans weer massaal naar het stadion.
  • van Dessel Wim

    2 jaar geleden
    Redelijk rechtoe rechtaan, zo kan het dus ook nog ... mooi toch.