Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © EPA

Meer dan tien kilometer file aan Gotthardtunnel

4 reacties

  • Gunter Verleyen

    2 jaar geleden
    En dat noemen ze vakantie, ik heb het nooit gesnapt, verschuif je reis enkele dagen ipv het weekend en je hebt dit niet.
  • Peter Van Weereld

    2 jaar geleden
    En al die auto’s staan stationair te draaien… is dat dan zo goed voor t milieu? Ik neem t vliegtuig, en juist om de reden dat je met de auto constant in file staat! Autovakantie..nee bedankt.
  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    Dit is normale drukte volgende week is dit achter de rug . ze zouden zich beter bezighouden met de chauffeurs die meer dan 2 dagen staan aan te schuiven bij de grensovergangen in Vidin en Russe bij dit warme weer geen toiletten niks !! Die mensen staan daar allemaal om hun boterham te verdiennen en om onze bestwil met van alles en nog wat te bediennen .
  • Yves Gavel

    2 jaar geleden
    de pas nemen, supermooi
  1. “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    “Ze zag geen andere oplossing”: Ann (74) overvalt bank om online oplichters te betalen

    In de Amerikaanse staat Ohio is een 74-jarige vrouw aangehouden voor het overvallen van een bank. Ann Marry wandelde het gebouw binnen en hield de werknemers aan de balie onder schot. Na de overval keerde ze meteen terug naar haar huis in de stad Hamilton, waar niet veel later de politie al aan de deur stond. “De vrouw heeft nog nooit iets gestolen, maar nu was ze wanhopig op zoek naar geld,” vertelt sergeant Brandon McCroskey. “Ze moest naar eigen zeggen geld geven aan een online oplichter en ze zag geen andere oplossing.” Marry blijft in de cel tot ze voor de rechter moet verschijnen.
  2. ANALYSE. “Netanyahu met rug tegen de muur”: waarom Hamas plots akkoord kan gaan met nieuwe gijzelaarsdeal
    PREMIUM

    ANALYSE. “Netanyahu met rug tegen de muur”: waarom Hamas plots akkoord kan gaan met nieuwe gijzelaars­deal

    Er lijkt beweging te komen in de onderhandelingen tussen Israël en Hamas. Die slepen nu al zo lang aan dat een verwoestende aanval op de stad Rafah onafwendbaar wordt. Maar het is niet om dat bloedbad te voorkomen dat de Palestijnse terreurgroep plots inschikkelijker zou zijn. “Hamas ruikt een andere buit”, meent onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Welke dan wel? Wat zou de nieuwe deal omvatten en in welk dilemma zit de Israëlische premier Netanyahu gevangen?