Alana’s tandzorgreis naar Turkije eindigde in pure horror.
Volledig scherm
PREMIUM
Alana’s tandzorgreis naar Turkije eindigde in pure horror. © Kristof Ghyselinck

Alana’s tandzorgreis naar Turkije eindigde in pure horror: “De oplossing kost 28.000 euro”

TV“Het enige wat écht helpt tegen de pijn, is alcohol. Maar ’t is toch niet de bedoeling dat ik nu een verslaving krijg?” Alana, een 23-jarige studente, reisde af naar Turkije voor een stralend gebit. Dat ze niet de enige is, bewijst de nieuwe Streamz-reeks ‘Chasing Beauty’. Maar voor Alana draaide de reis uit op een nachtmerrie. In Dag Allemaal vertelt ze hoe ze zich liet overtuigen om de ingreep te laten doen, wat er precies misliep en of er een oplossing is. “Ik moest ter plekke 3.420 euro bijbetalen. Daar had een alarmbel moeten afgaan.”

27 reacties

  • Jean Schepens

    2 jaar geleden
    goedkoop = duurkoop ! dit gegeven is nochtans al eeuwen lang bekend ! ... NONKELJEAN
  • Dorien Thys

    2 jaar geleden
    Ik hoop dat mensen die dit ook overwegen beseffen dat uw gezondheid het enige is wat telt. Op een dag zijn we allemaal dood en dan maakt het niet uit met welk gebit je in je kist ligt!
  • yves de munter

    2 jaar geleden
    de witheid van zulke tanden is onnatuurlijk en persoonlijk vind ik het zelfs niet mooi zulke colgatesmiletanden. ik heb 10 jaar geleden samen met mn kinderen gebeugeld en heb nu mooi gebit maar natuurlijk niet superwit. daar ben ik heel tevreden over. wanneer je recht gebit hebt moet je er gewoon afblijven en goed verzorgen. zeker zulke jonge mensen moet afgeraden worden zulke drastische ingrepen te doen wanneer het niet echt nodig is.
  • Tony Pauwels

    2 jaar geleden
    Zelfs gratis zou ik het ginds nog niet laten doen.
  • Peter Braeckmans

    2 jaar geleden
    Er zijn veel uitstekende tandartsen en dokters in Turkije. Echter, ook daar heeft het een prijskaartje. Overal zitten 'charlatans'.