• Nene Dorgeles Goal 26'
  • Tuur Dierckx Goal 60' 62'
  • Lyle Foster Goal 73'

Wát een match: debutant Milan Robberechts is de grote held bij KV Mechelen in knotsgekke 5-4-zege tegen Westerlo

Jupiler Pro LeagueWat een knotsgekke wedstrijd. KV Mechelen heeft Westerlo geklopt met 5-4. Twintig minuten voor tijd zag het er slecht uit voor Malinwa. Het keek tegen een 2-4-achterstand aan. Debutant Milan Robberechts (18) kroonde zich tot de grote held met twee doelpunten.

3 reacties

• Tom De Win

2 jaar geleden
    De mentaliteit van de spelers, de staf en supporters van KV Mechelen was indrukwekkend. 2-4 achterstaan in minuut 70 en het dan toch nog omkeren zonder Storm, Shved, Ngoy, Bolingoli, Mrabti en Bijker. Het is niet aan veel ploegen gegeven. Gisteren genoten van de eerste tot de laatste minuut van een geweldige sfeer. 1 nadeel heeft de tegenstander altijd: de 12de man zal nooit geblesseerd raken en zolang die er is, zal iedereen het moeilijk hebben Achter De Kazerne.
  • Eric De Baeremaeker

Brugge, het is het moment om die nieuwe spits van mechelen te kopen !
  • Dennis Weemaes

En of het stadion ontplofte! Dankzij het publiek geloofde de spelers nog in de overwinning. De perfecte wedstrijd voor de neutrale toeschouwer. En een eind goed, al goed verhaal voor de kv supporter!