Tom van Lysebettens, chef-kok van restaurant Cochon de Luxe. “Strakke hemdjes dragen is door die stoma niet echt meer mogelijk, maar mijn vrouw garandeert me dat sixpacks passé zijn en beginnende buikjes veel sexyer ogen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tom van Lysebettens, chef-kok van restaurant Cochon de Luxe. “Strakke hemdjes dragen is door die stoma niet echt meer mogelijk, maar mijn vrouw garandeert me dat sixpacks passé zijn en beginnende buikjes veel sexyer ogen.” © Wannes Nimmegeers

COLUMN. Chef-kok Tom (35), papa van 2, die strijdt tegen kanker: “Ik ga op vakantie en neem dit jaar mee: een stoma”

Eerst kwam corona, daarna de ongeneeslijke kanker. Hooguit 2,5 jaar heeft chef-kok Tom van Lysebettens (35) van Cochon de Luxe in Gent nog te leven. Dat doet de papa van Leo (4) en Daniel (7) voluit en met veel humor. Elke week schrijft hij over zijn goede en slechte dagen. “Strakke hemdjes dragen is door die stoma niet echt meer mogelijk, maar mijn vrouw garandeert me dat sixpacks passé zijn en beginnende buikjes veel sexyer ogen.”