Charlotte de Witte
Volledig scherm
Charlotte de Witte © Photonews

Zwaar ontgoochelde Charlotte de Witte reageert op technische problemen op Pukkelpop: “Er vloeiden tranen”

Eens niet in de Boiler Room, maar voor het eerst op de Mainstage van Pukkelpop en meteen geveld door een technische panne. De dj-set van Charlotte De Witte viel een kwartier na de start plots stil. Weg geluid, weg beats. De wei voor de mainstage was stil, maar de fans bleven hun idool wel steunen. “Bedankt voor alle liefde”, reageert die nu.

  1. ‘Lift You Up’ gaat verder waar andere talentenjachten eindigen: Laura Tesoro en co. gaan op tournee met winnaar
    PREMIUM
    TV
    2

    ‘Lift You Up’ gaat verder waar andere talenten­jach­ten eindigen: Laura Tesoro en co. gaan op tournee met winnaar

    Een hit met Metejoor (33) of Bart Peeters (64)? Het podium delen met Laura Tesoro (27) of Jasper Steverlinck (48)? VTM maakt het binnenkort mogelijk in een gloednieuwe talentenshow. Andere talentenjachten, zoals ‘The Voice’, eindigen wanneer de winnaar gekroond wordt, maar dan begint het bij ‘Lift You Up’ pas. Als onbekend Vlaams talent krijg je de kans om met één van de vier bekende artiesten een nummer uit te brengen én vervolgens op tournee te gaan.
  2. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?